Frivillige klub- og proceskonsulenter

DRF har slået to stillingsannoncer op som henholdsvis proceskonsulenter og klubkonsulenter - https://www.rideforbund.dk/da/Information/Nyheder/2019/05%20maj/Visoegerfrivilligeprocesogklubkonsulenter.aspx.

Klubkonsulenter kender I formodentligt allerede og nu vil DRF gerne supplere korpset med proceskonsulenter.

Sat lidt skarpt op er klubkonsulenter den, der med klubmappen under armen kan klæde en bestyrelse godt på til deres opgave og fortælle om de muligheder og tilbud der er gennem forbundet. Proceskonsulenten har fokus på klubudvikling og på med udgangspunkt i Riders1st (det nye medlemsundersøgelsessystem) at få identificeret barriererne for klubbens udvikling og få klubbens potentialer forløst.

DRF afholder fælles uddannelsesweekend for konsulenter d. 27-29. september og vi må gerne i distrikterne hjælpe med at finde egnede kandidater ved at prikke nogle af vores gode folk på skulderen. Pt. mangler der en klubkonsulent i D2, D3, D4, D5, D6, D7 og D12, så her må I især være opmærksomme på, om der skulle være egnede kandidater til en eller begge konsulenttyper.

Eksisterende klubkonsulenter får mulighed for at forsætte som klubkonsulent og/eller proceskonsulent. Dette betyder også, at profiler der kunne tænke sig at være en del af begge konsulentkorps selvfølgelig er velkomne. Vi skal gøre vores bedste for at klæde dem på til at kunne jonglere mellem de to roller.

Du er her: Hjem Nyheder Frivillige klub- og proceskonsulenter