Stævnekoordinering B-stævner samt cups, holdmesterskaber og championatskvalifikationer april 2019 – marts 2020

Kære stævnearrangør,

Vedhæftet fremsendes stævneterminer for 2019-2020. I år er sidste frist for ansøgning af terminer tirsdag den 9. oktober 2018.

Bemærk vedrørende C-klasser ved B-stævner: Hvis klubberne ønsker at ansøge om at afholde C-klasser ved B-stævner, kræver det forudgående skriftlig tilladelse fra distriktet. Såfremt denne ikke er vedhæftet ansøgningen, kan der ikke oprettes C-klasser ved B-stævnet.

Der afholdes ikke stævnekoordinerende møde i år. Det er en stor omkostning for klubberne og for forbund og vi synes ikke den nuværende form er værdiskabende nok. Der planlægges i stedet for møder hvor vi får flere klubber i tale. Den 11. november bliver stævnekalenderen gennemgået som et Webinar møde. Tilmelding sker via GO under ”Kurser og Møder” og bliver lagt på GO fra uge 42.

Ansøgning af B-stævner for april 2019 til marts 2020 sker via den vedhæftede blanket. Tidsplanen for stævnekoordineringen er:

  • 9. oktober: Sidste frist for klubberne til at indlevere ønskede terminer. Umiddelbart efter ansøgningsfristen den 9. oktober, vil vi starte dialog med ansøgende klubber.
  • Uge 43: Eventuelle ledige terminer udsendes til klubberne.
  • 11. november vil stævnekalender blive gennemgået som et Webinar møde. Tilmelding via GO.
  • Uge 46 udsendes færdig kalender.

Evt. spørgsmål kan rettes til Jan Stampe på Tlf. 23 47 50 10 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Vejledning til ansøgning af B-stævner samt turneringer, Finaler, holdmesterskaber og championats kvalifikationer.

De B-stævneterminer, hvor der på stævneoversigten er anført med ”gult” kan ansøges. Det skal dog ikke afholde jer fra at søge på anden termin, hvis dette ønskes.

Alle felter med * i vedlagte ansøgningsskema skal udfyldes. Ønsker I at afholde flere stævner, skal der udfyldes et skema pr. stævne. Ønsker I kun et stævne, men at byde ind på flere datoer, så udfyldes prioriteringerne. I skal udfylde startdag og slutdag så præcist som muligt.

Ansøgningen returneres til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest den 9. oktober 2018

Med venlig hilsen
Jan Stampe

 

Ansøgningsskema, klik her

Stævnekalender, klik her

 

Du er her: Hjem Nyheder Stævnekoordinering B-stævner samt cups, holdmesterskaber og championatskvalifikationer april 2019 – marts 2020